NYHETER

Förlust mot ÖSK

21/9-2021

Första matchen i SFL har vi hemmapremiär där vi tar emot förra årets finallag Örebro SK som i år har ett nästan nytt lag med flera Brassar i truppen och de sätter press ganska omgående där de har lång speltid och med sin teknik får vi jobba ordentligt och efter fem minuter får de till 0-1 efter en målvaktsretur men vi fortsätter vårt spel och har två bra chanser där ÖSK s utespelare rensar på mållinjen.

Två välspelande lag som vill mycket framåt och chanser saknas inte och det syns även i frisparksstatistiken där ÖSK drar på sig sin 6:e frispark med fem minuter kvar av första halvlek och vi får straff som vi tyvärr bränner och 0-1 står sig fram till halvlek.
.

Andra halvlek startar med högre försvar från oss och ÖSK får det svårare att få igång sitt spel och vi får tag på bollen flera gånger där vi har fler chanser och mycket bra spel men i matchen har vi två mycket bra målvakter också som storspelar! Med fem minuter kvar kvitterar vi till 1-1 genom Yanks Bojang och här går vi för vinst och kör igång jokerspel men vi blir straffade två gånger om och förlust med 1-3. Målskyttar: Yanks Bojang