NYHETER

Gäller att vara redo för kamp!

21/9-2021

Tankar kring premiären?

Premiären mot Örebro SK slutade i moll trots en väldigt fin insats av vårt unga lag men två sena mål förstörde dagen för oss. Att förlora är aldrig bra men den här matchen var väldigt lärorik för våra spelare och det stärkte oss också i vår målsättning att vara jobbiga jävlar för alla lag vi stöter på i år.

Hur förbereder ni er för Torslanda IK?

På torsdag möter vi ett lag som skiljer sig väldigt mycket från vår senaste motståndare men uppgiften blir inte lättare för det. Vi möttes för tre veckor sen i en träningsmatch (seger 2-1) och då blev vi varse av vad som väntar på torsdag. Torslanda är ett fysiskt lag som jobbar stenhårt i försvarsspelet och är sylvassa i sina omställningar så det gäller att vara redo för mycket kamp och rejält hemjobb vid tappad boll.

Hur ser läget ut i truppen idag?

Läget i truppen blir allt bättre, inga nya skador att rapportera om. Henrik Svedberg är på väg tillbaka från sin ljumskskada, han gjorde sitt första bollpass på två veckor. Dessutom fick vår spelande tränare Mattin Najafi sin ”dom”, en magmuskelskada och vila i två veckor. Förhoppningsvis får vi se vår egna trollkarl på plan redan mot Hammarby borta 2 oktober.

Tills dess är ni hjärtligt välkomna till Boråshallen på torsdag för att stötta oss, vi lovar att vi kommer ge allt!