Ismet Tursic "Jag blev väldigt överraskad"

Grattis Ismet Tursic till årets tränare, utsedd av SFL:s domare. Hur känns det, har ditt fokus varit att bli årets tränare?

– Jag blev väldigt överraskad, visste inte ens om att det fanns ett sådant pris att vinna. Mitt fokus har alltid legat och kommer alltid ligga på mitt lags prestation för det är ju den vi kan påverka.

– Jag är rätt säker på att jag förblir densamma som jag var även innan priset säger Ismet Tursic.

Hur ser truppen ut inför matchen mot IFK Uddevalla?

– Vi har lite skavanker efter den tuffa matchen mot IFK Göteborg. Elliot Sköld och Sujad Najafi kommer att missa matchen ikväll. Danijel Sijan är fortfarande på skadelistan och även skyttekungen Henrik Svedberg har inte kommit upp till hundra procent än.

Vad kan vi förvänta oss av BAIK FUTSAL ikväll?

– Vi gjorde 28-29 riktigt bra minuter mot IFK Göteborg och det är den perioden av matchen som fokuset legat på denna träningsveckan. Givetvis har vi pratat hur vi skulle göra för att undvika att hamna i sådana svackor och jag är optimist inför den utmaningen. Vi kommer göra en riktigt bra match!

Till Slut, finns de någon vi skall ha koll på ikväll?

– Bröderna Raisi känner vi ju till sen innan och de får vi hålla ett extra öga på.

Facebook

Välkommen till

Västra BAIK Invitational Cup 2024

Nu tar BAIK Futsal tillsammans med Västra Togheter FC nästa steg i sin utveckling och välkomnar er till en cup för tjejer och killar med både barngrupper och tävlingsgrupper samt med det lilla extra! I Västra BAIK Invitational Cup spelar vi i fyra hallar i Borås och är en mötesplats för ungdomar och ledare som söker glädje, gemenskap, fair play och framförallt en turnering av högsta klass. Västra BAIK Invitational cup 2024 spelas 5/1 – 7/1. Vi har naturligtvis kiosker med varierat utbud, samt stora läktare med gott om plats för medföljande att sitta och titta på matcherna.

Tjejer och killar: Tävlingsgrupp 2008/2009. Tävlingsgrupp 2010/2011. Barngrupp 2012. Barngrupp 2013. Barngrupp 2014

Nu tar BAIK Futsal tillsammans med Västra Togheter FC nästa steg i sin utveckling och välkomnar er till en cup för tjejer och killar med både barngrupper och tävlingsgrupper samt med det lilla extra!