HERR

Herr

Under våra år som aktiva har vi byggt upp en stark förening med flera olika herrlag. Idag har vi inte bara ett A-lag utan flera B-lag och ungdomslag. Vårt herrlag har varit i SFL, Svenska Futsalligan sedan starten 2014 och fortsätter att vara ett starkt lag att räkna med. Vår bästa placering var SM-silvret 2017 och vi väntar fortfarande på vårt SM-guld. Vill du vara med och spela eller stötta föreningen på något annat sätt är du alltid välkommen att kontakta oss. Även om du inte spelar futsal själv är vi alltid tacksamma för nya medlemmar i klubben och folk som stöttar oss på matcherna.

Heja på oss i Boråshallen

Vi spelar samtliga våra matcher i Boråshallen och säsongen varar från september till mars. Sedan följer ett eventuellt slutspel.

Vi är tacksamma för alla som kommer och hejar fram våra herrar under säsong inklusive sponsorer och funktionärer. Det är många delar som ska falla på plats för att vår förening ska fungera. Våra herrar är alltid redo att ta sig an nya matcher och utmaningar och är redo att välkomna dig till Boråshallen.

Vart du än befinner dig kan du streama ditt favoritlags alla hemmamatcher och bortamatcher i appen. Registera dig gratis idag och börja streama.

Herrfutsal
Herrfutsal
Pivot
Kasper Blom
Alexander Elmström
Henrik Svedberg
Alen Krasnici

Ett ledande lag inom svensk futsal

Vår målsättning kommer alltid vara att vara ett topplag inom svensk futsal samt en förening där spelare kan blomstra och utvecklas. Vi hoppas alltid kunna fostra egna talanger och se dem utvecklas till fullfjädrade A-lagsspelare. Därför är vi alltid intresserade av att träffa killar som är sugna på att provträna med oss. Om du vill se aktuella hemmamatcher och träningstider är det bara att kika in här på vår hemsida. Här presenterar vi också eventuella nyheter gällande värvningar och andra förändringar i truppen. Glöm inte heller att följa oss på våra sociala medier för nyheter och bilder från träningar och matcher. Vi ser fram emot att välkomna dig i Boråshallen!