SM GULD...

BAIK är Sveriges bästa futsallag säsongen 2022/23 – det står klart efter kvällens finalseger mot fjolårets mästare GAIS med resultatet 2-0. Linnea Prambrant och Frida Rångemyr noteras som målskyttar för BAIK i finalen som avgjordes i Boråshallen.

Både BAIK och GAIS kom till RFL-slutspelet från Götalandsserien, där BAIK slutade tvåa och GAIS trea. Men det är BAIK som får titulera sig som SM-vinnare efter att ha gått obesegrade genom hela slutspelet.

I kvällens SM-final ställdes BAIK mot Gais, som vann titeln i fjol, och det blev en jämn och dramatisk tillställning i Boråshallen. Matchen var välspelad, intensiv och målrik – och hade två storspelande målvakter i Rebecka Riestola och Hilma Lundqvist.

BAIK spräckte finalens nolla genom att göra 1-0 efter knappt tio spelade minuter. Linnea Prambrant premiärmålskytt i finalen. 

Båda lagen hade sedan fina chanser men avgjordes först med bara två minuter kvar att spela – då klev Frida Rångemyr fram och punkterade finalen med sitt 2-0 för BAIK. 

När domaren blåste av matchen fick spelare och ledning i BAIK jubla inför hemmapubliken i Boråshallen och sedan fira i traditionsenliga guldhattar.

Facebook

Välkommen till

Västra BAIK Invitational Cup 2024

Nu tar BAIK Futsal tillsammans med Västra Togheter FC nästa steg i sin utveckling och välkomnar er till en cup för tjejer och killar med både barngrupper och tävlingsgrupper samt med det lilla extra! I Västra BAIK Invitational Cup spelar vi i fyra hallar i Borås och är en mötesplats för ungdomar och ledare som söker glädje, gemenskap, fair play och framförallt en turnering av högsta klass. Västra BAIK Invitational cup 2024 spelas 5/1 – 7/1. Vi har naturligtvis kiosker med varierat utbud, samt stora läktare med gott om plats för medföljande att sitta och titta på matcherna.

Tjejer och killar: Tävlingsgrupp 2008/2009. Tävlingsgrupp 2010/2011. Barngrupp 2012. Barngrupp 2013. Barngrupp 2014

Nu tar BAIK Futsal tillsammans med Västra Togheter FC nästa steg i sin utveckling och välkomnar er till en cup för tjejer och killar med både barngrupper och tävlingsgrupper samt med det lilla extra!