Vi förstärker...

Välkommen Fehim Smajlovic… 🔵 🔴
Vi är glada att kunna presentera ett nygammalt ansikte och välkomnar @fsmajlovic tillbaka till BAIK Futsal där han kommer att bidra både på plan som spelande tränare och med sina ledare erfarenheter är Fehim ett tillskott i vår fortsatta satsning på futsalen!
Berätta lite kort om dig själv?
28 år gammal, bosatt i Göteborg med fru och en dotter som är 9 månader och heter Tara, jobbar som konsult chef på Arena Personal bemanning och rekrytering och gör nu min 8 säsong i futsal.
Hur känns det att vara tillbaka i BAIK Futsal?
Det känns otroligt skönt, jag hade en väldigt bra tid i BAIK och minns bara bra saker av klubben och själva föreningen, det är min ”första” futsal klubb så det blir lite som att komma hem igen. BAIK har jobbat helt rätt de senaste åren och det känns som att det var rätt tid att komma hem och vara med på resan som väntar.
Vad är dina förväntningar inför säsongen?
Man får först och främst se på hur det gått tidigare säsonger och vad man kan förbättra, BAIK gjorde en väldigt fin förra säsong och jag tror att man nu kan fortsätta bygga vidare på det och ta sig ännu längre i slutspelet. Jag tror även att jag kommer tillbaka som en helt annan människa och spelare med mer erfarenheter från både landslag och SFL som jag hoppas ska göra nytta för klubben.
Facebook