Lagbygget fortsätter...

Välkommen Adam Öksüz… 🔵 🔴
Vi kan glädjande presentera nästa nyförvärv till säsongen 2023/24. Det är den unga talangfulla spelaren Adam Öksüz där Adam tränade med oss i slutet av förra säsongen och visade stora egenskaper som gjorde att vi blev intresserade av att värva honom. Det är en målskytt av rang som smällde in 27 mål på 11 matcher i division 1 och tog upp sitt Jönköping till högsta ligan! Vi är väldigt glada över att ha honom hos oss säger tränare Hoshiyar Solaimani.
Och Adam berätta lite kort om dig själv?
Fullt namn Adam Öksüz och 25 år som bor i Huskvarna och har gjort i ca 7 år. Jobbar som fritidspedagog på en skola i Huskvarna. Brinner för fotboll och futsal.
Hur känns det att komma till BAIK Futsal?
Jag känner att det är rätt steg i min karriär att ta. De mål jag haft med min futsal hittills har jag nått och för att kunna uppfylla mina nästa mål så känns detta som ett självklart beslut då BAIK är en väl etablerad klubb i SFL.
Vad är dina förväntningar inför säsongen?
Jag har höga förväntningar, främst på mig själv, för att jag vet att jag har mycket att lära mig, men också på lagkamrater och klubben. Jag vet vad klubben har för ambitioner och för att nå dem så krävs det att man ställer krav och har förväntningar på varandra i laget.
Facebook