Lagbygget fortsätter...

Välkommen Jahid – Dino – Danijel… 🔵 🔴
Vi kan glädjande presentera de nästa nyförvärv till säsongen 2023/24. Det är spelare med både erfarenhet och lite nytt där alla är talangfulla spelare som spetsar upp truppen ytterligare denna säsong säger tränare Hoshiyar Solaimani.
Vi ställde lite frågor till alla som: Berätta lite om dig själv! Komma till BAIK! Förväntningar!
Jahid Zemarai
27 år gammal och jobbar som IT specialist på VGR IT. Fostrad i BAIK och har även spelat med BAIK futsal säsongen 2017/2018.
BAIK futsal har under åren tagit flera kliv i rätt riktning vad gäller futsal och även som förening så det känns skönt att vara tillbaka på hemmaplan!
Förväntningarna är väldigt stora. BAIK har varit en väl etablerad futsal klubb i flera år och förväntningar nu är att vi går så långt som möjligt samt att alla är med och bidrar på olika sätt.
Dino Cavalic
22 år gammal kommer närmast från Norrköping futsal club och är bosatt i Borås! Jobbar på DHL som lager medarbetare.
Det känns bra att komma till en föreningen som satsar på futsalen och som har alla möjligheter till att vara det bästa laget i landet! Har följt BAIK futsal under åren och det känns som att det är rätt klubb för mig!
Jag vet att laget med dom spelarna besitter en enorm kvalité därav är förväntningarna väldiga höga. Jag hoppas kunna komma in i laget på ett bra sätt och försöka bidra så mycket som möjligt!
Danjiel Ramadanovic
24 år gammal och driver eget företag. Spelar fotboll med Borås AIK och längtar till futsal säsongen drar igång!
Det känns otroligt bra och spännande. Jag har många vänner som spelar i laget så jag vet att det är en bra gruppdynamik och kemin i laget är skön. Så för mig blir det lätt att komma in och anpassa mig.
Förväntningarna både på mig själv och laget är väldigt höga. Vi har ett lag som kan gå hur långt som helst. För min del blir det att få visa vad jag går för och ta ett kliv upp i min futsal karriär!
Facebook