Ledarstaben förstärks...

Välkommen Nadir Nishada… 🔵 🔴
BAIK Futsal är glada att presentera ytterligare ett starkt tränarnamn där vi välkomnar Nadir Nishada som har tränat våra LIU elever på gymnasiet och nu blir huvudtränare till P19-laget och ledare för U-laget. Nadir blir länken mellan våra ungdomar i SFL P19 och ligalaget i SFL och ser fram emot nya utmaningar!
Hur känns detta Nadir!
– Det känns både roligt och spännande, den här tiden som LIU ansvarig har varit både utvecklande och utmanande. Att både bygga upp skolverksamheten och intresset för alla elever i Borås har varit nyttigt.
– Att nu ta över BAIK:s P19 lag känns som ett rätt steg och en bra utmaning där jag kommer få jobba med väldigt skickliga och skarpa killar och få arbeta i en miljö där man stimulerar och utvecklar varandra.
– Förväntningarna inför säsongen är att utveckla fler spelare som kan närma sig SFL, att spela en fin och attraktiv futsal – och vinna det efterlängtade guldet i P19!
Facebook