Nyförvärv...

Vi välkomnar två nya nyförvärv till BAIK:s damlag. Fridolina Zeijlon & Emma Holmberg som båda närmast kommer ifrån IFK Göteborg futsal. Båda två var även uttagna till landslagets senaste uttagning där de fick med sig ett brons under Futsal week.
”Två tekniskt duktiga spelare som ger 110% i alla situationer och som med sin tävlingsinstinkt och positivitet kommer bidra mycket under kommande säsong” enligt huvudtränare Amalia.
Fridolina:
1. Varför föll ditt val på BAIK?
Redan från start har BAIK visat att detta är en miljö för mig att både kunna utvecklas som spelare och ha grymt kul.
2. Första intrycket av laget?
Mitt första intryck av laget var att dem var ett glatt och super härligt gäng
3. Hur är känslan inför kommande säsong? Jag har en bra känsla inför den kommande säsongen. Säsongen kommer bli väldigt lärorik, spännande med så mycket nytt, men framför allt tror jag att jag kommer ha väldigt kul.
Emma:
1. Varför föll ditt val på BAIK?
Jag valde BAIK för att jag vill ta min futsal till en ny nivå, utvecklas och bli en bättre spelare vilket jag vet att både förening, tränare samt mina lagkamrater kan hjälpa mig med.
2. Första intrycket av laget?
Första intrycket av både spelare och ledare var jättebra. Alla var välkomnande och härliga.
3. Hur är känslan inför kommande säsong? Jag ska inte ljuga, det är jävligt pirrigt, ny miljö, nya spelare att lära känna både på och utanför plan. Men samtidig är jag extremt taggad och ska göra allt för att hjälpa till att försvara SM-guldet.
3 snabba med nyförvärven:
Fråga 1: mål/assist
Fråga 2: Cola/ Pepsi Max
Fråga 3: viktigaste rutinen innan match?
Emma Holmberg:
1-Mål
2-Pepsi max
3-Smörjer in hela kroppen med body lotion Knäpper en Clean.
Fridolina Zeijlon:
1- Mål
2- Pepsi max
3- Lyssnar på min ”tagga” lista
Fixa flätan
Pussar mitt armband
Facebook