Stabil seger för killarna i hemmapremiären...

Första matchen hemma i Boråshallen blir en målrik match där vi tar en vinst med hela 15-1 mot AFC Eskilstuna som i år tappat en del spelare och även lyft upp flera av sina P19 spelare men idag räckte man inte till!  ❤️💙

Målskyttar:
Hassan Najafi ⚽️⚽️⚽️
Fehim Smajlovic ⚽️⚽️⚽️
Enes Poyraz ⚽️⚽️
Adam Öksüz ⚽️
Enes Poyraz ⚽️
Dino Cavalic ⚽️
Jahid Jawid ⚽️
Hussein Al-Hamdawee ⚽️
Mattin Najafi ⚽️
Självmål ⚽️

Stort tack till matchvärden @icamaxiboras, ert stöd betyder allt! ❤️

Facebook

Välkommen till

Västra BAIK Invitational Cup 2024

Nu tar BAIK Futsal tillsammans med Västra Togheter FC nästa steg i sin utveckling och välkomnar er till en cup för tjejer och killar med både barngrupper och tävlingsgrupper samt med det lilla extra! I Västra BAIK Invitational Cup spelar vi i fyra hallar i Borås och är en mötesplats för ungdomar och ledare som söker glädje, gemenskap, fair play och framförallt en turnering av högsta klass. Västra BAIK Invitational cup 2024 spelas 5/1 – 7/1. Vi har naturligtvis kiosker med varierat utbud, samt stora läktare med gott om plats för medföljande att sitta och titta på matcherna.

Tjejer och killar: Tävlingsgrupp 2008/2009. Tävlingsgrupp 2010/2011. Barngrupp 2012. Barngrupp 2013. Barngrupp 2014

Nu tar BAIK Futsal tillsammans med Västra Togheter FC nästa steg i sin utveckling och välkomnar er till en cup för tjejer och killar med både barngrupper och tävlingsgrupper samt med det lilla extra!