Förlust uppe i stockholm...

Förlust borta mot Hammarby IF med 3-4.

En match med två ansikten där vi i första halvlek inte är med mot ett aggressivt Hammarby som vinner många dueller och är hetare. Tidigt i andra hamnar vi i uppförsbacke 0-3 men vi visar stor karaktär och kommer tillbaka flera gånger. Vi förlorar slutligen 3-4 men har väldigt många chanser och Bajens målvakt storspelar. Vi tar med oss den andra halvleken framåt och växer av denna match säger tränarna! 

Målskyttar: ❤️💙
Enes Poyraz ⚽️⚽️
Hassan Najafi ⚽️
Facebook

Välkommen till

Västra BAIK Invitational Cup 2024

Nu tar BAIK Futsal tillsammans med Västra Togheter FC nästa steg i sin utveckling och välkomnar er till en cup för tjejer och killar med både barngrupper och tävlingsgrupper samt med det lilla extra! I Västra BAIK Invitational Cup spelar vi i fyra hallar i Borås och är en mötesplats för ungdomar och ledare som söker glädje, gemenskap, fair play och framförallt en turnering av högsta klass. Västra BAIK Invitational cup 2024 spelas 5/1 – 7/1. Vi har naturligtvis kiosker med varierat utbud, samt stora läktare med gott om plats för medföljande att sitta och titta på matcherna.

Tjejer och killar: Tävlingsgrupp 2008/2009. Tävlingsgrupp 2010/2011. Barngrupp 2012. Barngrupp 2013. Barngrupp 2014

Nu tar BAIK Futsal tillsammans med Västra Togheter FC nästa steg i sin utveckling och välkomnar er till en cup för tjejer och killar med både barngrupper och tävlingsgrupper samt med det lilla extra!