Utklassning och derbyseger...

Seger med 7-2 borta mot IFK Göteborg i en match där vi straffar Blåvitt hårt för varje misstag de gör. Vi är effektiva framåt och har ett uppoffrande försvarsspel genom hela matchen. Skönt att snabbt studsa tillbaka och hamna på vinnarspåret igen.

Mattin Najafi ⚽️⚽️⚽️
Fehim Smajlovic ⚽️
Adam Öksüz ⚽️
Hassan Najafi⚽️
Daniel Sijan ⚽️

❤️💙🔥

Facebook

Välkommen till

Västra BAIK Invitational Cup 2024

Nu tar BAIK Futsal tillsammans med Västra Togheter FC nästa steg i sin utveckling och välkomnar er till en cup för tjejer och killar med både barngrupper och tävlingsgrupper samt med det lilla extra! I Västra BAIK Invitational Cup spelar vi i fyra hallar i Borås och är en mötesplats för ungdomar och ledare som söker glädje, gemenskap, fair play och framförallt en turnering av högsta klass. Västra BAIK Invitational cup 2024 spelas 5/1 – 7/1. Vi har naturligtvis kiosker med varierat utbud, samt stora läktare med gott om plats för medföljande att sitta och titta på matcherna.

Tjejer och killar: Tävlingsgrupp 2008/2009. Tävlingsgrupp 2010/2011. Barngrupp 2012. Barngrupp 2013. Barngrupp 2014

Nu tar BAIK Futsal tillsammans med Västra Togheter FC nästa steg i sin utveckling och välkomnar er till en cup för tjejer och killar med både barngrupper och tävlingsgrupper samt med det lilla extra!