Söndag i Boråshallen...

Täta matcher nu och nya tag gäller på söndag då vi tar emot FC Real Internacional som är nykomling i ligan och blir en ny bekantskap för oss så hjärtligt välkomna till Boråshallen för en ny fartfylld match. ! 🔥

PS: Missa inte damernas match i RFL före oss kl.13.00!

Matchvärd och tack för stödet: @mcdonalds  

Passion, mål och glädje! ❤️💙🔥

Facebook
20231126 BAIK-FCRI

Välkommen till

Västra BAIK Invitational Cup 2024

Nu tar BAIK Futsal tillsammans med Västra Togheter FC nästa steg i sin utveckling och välkomnar er till en cup för tjejer och killar med både barngrupper och tävlingsgrupper samt med det lilla extra! I Västra BAIK Invitational Cup spelar vi i fyra hallar i Borås och är en mötesplats för ungdomar och ledare som söker glädje, gemenskap, fair play och framförallt en turnering av högsta klass. Västra BAIK Invitational cup 2024 spelas 5/1 – 7/1. Vi har naturligtvis kiosker med varierat utbud, samt stora läktare med gott om plats för medföljande att sitta och titta på matcherna.

Tjejer och killar: Tävlingsgrupp 2008/2009. Tävlingsgrupp 2010/2011. Barngrupp 2012. Barngrupp 2013. Barngrupp 2014

Nu tar BAIK Futsal tillsammans med Västra Togheter FC nästa steg i sin utveckling och välkomnar er till en cup för tjejer och killar med både barngrupper och tävlingsgrupper samt med det lilla extra!