DAM

DAM

Futsal för damer är en väldigt ny sport i Sverige och vi i BAIK har varit med från start. Redan under första säsongen gjorde våra damer en fantastisk insats och slutade på en mycket fin 3:e plats. Under vår förstasäsong tog vi både hem skytteligan och satte nytt publikrekord, något som vi är mycket stolta över. Flera av våra spelare har dessutom blivit uttagna i landslaget tack vare sina prestationer. Vår målsättning är att fortsätta vara en högpresterande toppklubb och en självklar mötesplats för unga tjejer som är intresserade av futsal.

Ett tajt och sammansvetsat gäng

Trots att vi inte spelat så länge ihop har vi en stark gemenskap och en härlig laganda. Det märks också på våra resultat. Hos oss är alla välkomna och vi accepterar inte diskriminering eller mobbning av något slag. Om du vill se vilka enskilda spelare som är med i truppen för tillfället kan du se det här på vår hemsida. Vi spelar i RFL, regionala futsalligan och spelar alla våra hemmamatcher i Boråshallen. Vi hoppas så klart att så många som möjligt kommer och stöttar oss både på hemma- och bortamatcher. Om du vill hålla koll på våra matcher syns dessa i vår kalender.

Damfutsal
Damfutsal

Kom och provspela med oss

 

Vi är alltid nyfikna på nya talanger som vill komma och spela med oss. Vi tränar en gång i veckan i Boråshallen. Om du är intresserad av att vara med kan du kontakta vår ansvarige. Har du några frågor angående damlaget är du självfallet också välkommen att kontakta oss. För att fortsätta vara ett ledande lag inom damligan behöver vi duktiga och engagerade ledare och spelare. Om du tror att du kan bidra till laget och klubben på något sätt är vi alltid villiga att lyssna. Tillsammans tar vi damfutsal in i framtiden.